info@2design.be
051 23 88 55
     

Home

"Uw partner voor logo, huisstijl, web en mobile design"Communicatiebureau

Bij ons kan je terecht voor het opstellen van uw communicatieplan, het ontwerpen van logo's en huisstijlen, web- en mobile design en productfotografie. Voor meer dan 270 regionale KMO's uit diverse sectoren zijn wij één partner voor de planning en uitvoering van al hun communicatie, zowel offline als online.

We werken samen onder 1 dak aan de planning en de uitvoering van grafisch ontwerp en webdesign.


Offline

Uw logo is de duurzame basis van de uitstraling van uw firma. 2design vertaalt persoonlijkheid in een origineel, doelgroepgericht, herkenbaar en duurzaam logo.

Via een persoonlijk en duurzaam logo trekken we de visuele identiteit door naar alle communicatiedragers zoals visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, folders, spandoeken, beletteringen,... Een professionele huisstijl geeft uw bedrijf een waardevolle uitstraling.


Online

2design staat in voor alle online communicatie, website, webshop, e-mail marketing, sociale media, blog, nieuwsbrieven en registratie van de domeinnaam, hosting.

U kan rekenen op een responsive website (mobile design), die een maximale leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid garandeert op elk toestel (smartphone, tablet en pc).


Meer over ons

Persoonlijkheid en duurzaamheid staan centraal bij 2design, zowel binnen het team als onze werkwijze. Door het volgen van een gestructureerde aanpak kunnen we de tevredenheid van de klant garanderen.

Advies en opvolging van elk project zijn een logisch gevolg die een verdere samenwerking kunnen betekenen.

Recente projecten