info@2design.be
051 23 88 55
     

Reclamebureau voor online en offline communicatie

2design uw partner voor logo ontwerp, huisstijl ontwerp en websites.


reclamebureau 2design

Reclamebureau

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen van logo's en huisstijlen, web- en mobile design en fotografie. Voor meer dan 300 regionale KMO's uit diverse sectoren zijn wij de partner voor de planning en uitvoering van hun communicatie, zowel offline als online.

Reclamebureau 2design helpt u om op een doeltreffende manier het contact met uw klant te behouden.

off line marketing

Offline communicatie

Uw logo is de basis van de uitstraling van uw firma. Grafisch ontwerpbureau 2design vertaalt persoonlijkheid in een origineel en herkenbaar logo.

De visuele identiteit wordt doorgetrokken naar alle communicatiedragers zoals visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, folders, spandoeken, beletteringen,enz. Een professionele huisstijl geeft uw bedrijf een imago met uitstraling.

on line marketing

Online communicatie

2design staat in voor alle online communicatie en marketing: website, webshop, sociale media, nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine campagnes.

We maken responsive websites ( smartphone en tablet), met een optimale leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gegarandeert op elk toestel.

alles over 2design Roeselare

Over 2design

Zowel binnen het team als met de klanten kiezen we voor open communicatie.

We werken samen onder 1 dak aan de planning en de uitvoering van online marketing, grafisch ontwerp en webdesign. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisaties waardoor een maximum aan kwaliteit kan worden afgeleverd. De 2design bvba missie en visie is hier te lezen.