Reclamebureau voor online en offline communicatie.

2design uw partner voor logo ontwerp, huisstijl ontwerp en websites


reclame bureau 2design

Reclame bureau

Bij ons kan je terecht voor het opstellen van uw gepersonaliseerd communicatieplan, het ontwerpen van logo's en huisstijlen, web- en mobile design en productfotografie. Voor meer dan 270 regionale KMO's uit diverse sectoren zijn wij de partner voor de planning en uitvoering van hun communicatie, zowel offline als online.

2design helpt u om op een doeltreffende manier het contact met uw klant te behouden.

We werken samen onder 1 dak aan de planning en de uitvoering van online marketing, grafisch ontwerp en webdesign.
Ieder teamlid heeft zijn specialisatie waardoor een maximum aan kwaliteit kan bekomen worden

off line marketing

Offline communicatie

Uw logo is de duurzame basis van de uitstraling van uw firma. Grafisch ontwerpbureau 2design vertaalt persoonlijkheid in een origineel, doelgroepgericht, herkenbaar en duurzaam logo ontwerp.

Via een persoonlijk en herkenbaar logo trekken we de visuele identiteit door naar alle communicatiedragers zoals visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, folders, spandoeken, beletteringen,... Een professionele huisstijl geeft uw bedrijf een waardevolle uitstraling.

on line marketing

Online communicatie

2design staat in voor alle online communicatie, website, webshop, e-mail marketing, sociale media, blog, nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine campagnes.

U kan rekenen op een responsive webdesign (uw website op smartphone), die een maximale leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid garandeert op elk toestel (smartphone, tablet en pc).

2design adviseert u in de keuze van de domeinnaam doet de domeinnaam registratie. Daarbij wordt eveneens gezorgd voor het best passende hosting pakket, en de aanmaak van de gewenste mailboxen.

alles over 2design Roeselare

Over 2design

Persoonlijkheid en duurzaamheid staan centraal bij 2design, zowel binnen het team als onze werkwijze. Door het volgen van een gestructureerde aanpak kunnen we de tevredenheid van de klant garanderen.
2design informeert zijn klanten over het verloop van zijn project, de klant kan on line de status van zijn project volgen.

Advies en opvolging van elk project zijn een logisch gevolg die een verdere samenwerking kunnen betekenen.
Scroll om te zien wat klanten zeggen.