On line gevonden worden en overal herkend worden.

2design uw partner voor logo, huisstijl, webdesign en mobiel webdesign


communicatie bureau
Communicatie bureau

Bij ons kan je terecht voor het opstellen van uw communicatieplan, het ontwerpen van logo's en huisstijlen, web- en mobile design en productfotografie. Voor meer dan 270 regionale KMO's uit diverse sectoren zijn wij één partner voor de planning en uitvoering van al hun communicatie, zowel offline als online.

2design helpt u om op een doeltreffende manier het contact met uw klant te behouden.

We werken samen onder 1 dak aan de planning en de uitvoering van grafisch ontwerp en webdesign.

off line marketing
Offline

Uw logo is de duurzame basis van de uitstraling van uw firma. 2design vertaalt persoonlijkheid in een origineel, doelgroepgericht, herkenbaar en duurzaam logo ontwerp.

Via een persoonlijk en herkenbaar logo trekken we de visuele identiteit door naar alle communicatiedragers zoals visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, folders, spandoeken, beletteringen,... Een professionele huisstijl geeft uw bedrijf een waardevolle uitstraling.

on line marketing
Online

2design staat in voor alle online communicatie, website, webshop, e-mail marketing, sociale media, blog, nieuwsbrieven en registratie van de domeinnaam, hosting, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine campagnes.

U kan rekenen op een responsive webdesign (uw website op smartphone), die een maximale leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid garandeert op elk toestel (smartphone, tablet en pc).

alles over 2design Roeselare
Meer over ons

Persoonlijkheid en duurzaamheid staan centraal bij 2design, zowel binnen het team als onze werkwijze. Door het volgen van een gestructureerde aanpak kunnen we de tevredenheid van de klant garanderen.
2design informeert zijn klanten over het verloop van zijn project, de klant kan on line de status van zijn project volgen.

Advies en opvolging van elk project zijn een logisch gevolg die een verdere samenwerking kunnen betekenen.
Scroll om te zien wat klanten zeggen.

Recente projecten