info@2design.be
051 23 88 55
     

Reclamebureau voor online en offline

Websites, logo ontwerp en huisstijl ontwerp


reclamebureau 2design

Reclamebureau

Bij 2design kunt u terecht voor het ontwerpen van een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, een website, een webshop en productfoto's. Voor meer dan 300 regionale KMO's uit diverse sectoren zijn wij de partner voor de planning en uitvoering van hun publiciteit, zowel offline als online.

Reclamebureau 2design helpt u om op een doeltreffende manier het contact met uw klant te behouden.

off line marketing

Offline

Uw logo is de basis van de uitstraling van uw firma. Grafisch ontwerpbureau 2design vertaalt persoonlijkheid in een origineel en herkenbaar logo.

De visuele identiteit wordt doorgetrokken naar alle communicatiedragers zoals visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, folders, spandoeken, beletteringen,enz. Een professionele huisstijl geeft uw bedrijf meer imago en uitstraling.

on line marketing

Online

2design staat in voor alle online communicatie en marketing: website, webshop, sociale media, nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine campagnes.

We maken responsive websites ( smartphone en tablet), met een optimale leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gegarandeert op elk toestel.
Uw website wordt populair op het internet voor uw bedrijfsfocus.

alles over 2design Roeselare

2design

Zowel binnen het team als met de klanten kiezen we voor openheid.

We werken samen, onder 1 dak, aan de planning en de uitvoering van online marketing, grafisch ontwerp en webdesign. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisaties waardoor een maximum aan kwaliteit kan worden afgeleverd. De 2design bvba missie en visie is hier te lezen.