Windows Live Mail: Een e-mail handtekening maken met een afbeelding

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×
Print Friendly

e-mailhandtekening

 

Een afbeelding toevoegen aan uw Windows Live Mail is op het eerste zicht niet echt gemakkelijk, maar is wel degelijk mogelijk. In deze blogpost wordt stap per stap uitgelegd hoe je een afbeelding toevoegt aan een e-mail handtekening in Windows Live Mail.

Stap 1

Maak een map aan met daarin de afbeelding die u wilt toevoegen aan uw e-mailhandtekening.

Stap 2

Open Windows Live Mail en maak een nieuw e-mailbericht aan. Klik in het e-mailbericht op het tabblad ‘Invoegen’ en kies voor ‘Enkele foto’ (zie onderstaande afbeelding). Selecteer de afbeelding die u wenst in te voegen van uit de zojuist aangemaakte map. Deze afbeelding komt in het e-mailbericht te staan. Als u dit wenst kan u nu nog tekst (bijvoorbeeld een begroeting) toevoegen aan uw e-mailhandtekening.

Stap 3

Ga naar ‘Bestand’ en kies voor ‘Opslaan als bestand’.

Typ een bestandsnaam in en geef het bestand het type ‘HTML-bestanden’ (zie onderstaande afbeelding) en sla het bestand op. Hierna mag u het e-mailbericht opnieuw sluiten.

Stap 4

Ga naar de map waar je dit bestand hebt opgeslagen. Open het bestand met ‘Kladblok’. Er wordt een gelijkaardig tekstdocument geopend als de hier onderstaande afbeelding.

De tekst die in het geel aangeduid staat dient veranderd te worden naar het pad van de locatie van de afbeelding. Selecteer het pad in de adresbalk van de map waarin zich de afbeelding van in de e-mailhandtekening bevindt (zie onderstaande afbeelding).

Druk op Ctrl + c en ga naar het tekstbestand in ‘Kladblok’. Selecteer het gedeelte dat op één van de vorige afbeeldingen in het geel is aangeduid en druk op Ctrl + v (zie onderstaande afbeelding).

Typ na de tekst die u zojuist geplaatst heeft een backslash (\) en de naam van de foto (zie onderstaande afbeelding).

Sla hierna het bestand op (overschrijf het vorige bestand).

Stap 5

Ga naar ‘Bestand’ en klik op het tabblad ‘Opties’ en kies voor ‘Mail…’.

Klik op het tabblad ‘Handtekeningen’ en klik op ‘Nieuw’.

Selecteer ‘Bestand’ en klik op ‘Bladeren…’. Blader naar de map waar zich het HTML-bestand en de afbeelding bevinden. Verander het type naar ‘HTML-bestanden’ en selecteer het HTML-bestand (het tekstbestand).

Klik bovenaan de optie ‘Handtekening aan alle uitgaande berichten toevoegen’ aan. Vervolgens klikt u op ‘OK’. Uw e-mailhandtekening is nu juist ingesteld.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Filament.io Made with Flare More Info'> 0 Flares ×

2 gedachten over “Windows Live Mail: Een e-mail handtekening maken met een afbeelding

 1. Ingrid

  Goedemorgen,

  Op basis van uw beschrijving heb ik zojuist een e-mailhandtekening gemaakt en toegevoegd. Helaas komt de afbeelding die ik toevoegde niet in beeld; het lijkt erop dat de afbeelding toch niet opgehaald kan worden. Hoe kan ik dit oplossen? Bij voorbaat dank voor het meedenken.

  Hartelijke groeten,

  Ingrid

  Reageren
  1. 2design Bericht auteur

   Beste Ingrid,

   Bedankt voor uw reactie.
   Zou het mogelijk zijn om ons het .htm bestand en het pad van de locatie van de afbeelding op jouw computer door te mailen naar stefanie@2design.be?
   Op die manier kunnen wij jou eventueel verder helpen.

   Met vriendelijke groeten,
   Het 2design team

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*